VacaturesContact0318 55 43 85
4 juni 2013

E-commerce

E-commerce is een hot item!

‘50% meer leegstand in winkels’. Dit is een bekend nieuwsitem de laatste tijd. We horen het namelijk steeds vaker, winkelstraten lopen leeg en meer winkels gaan failliet. Steeds meer consumenten verplaatsen zich achter hun pc of laptop en gaan online shoppen. En dit aantal groeit maar door...

E-commerce is dus de trend. Uit onderzoek van Roland Berger Strategy Consultants blijkt dat de omzet van de online retailmarkt zal toenemen tot 40 miljard in 2030. Dit is een toename van maarliefst 700%!!
Naast dat onderzoek, bleek ook uit cijfers dat de Europese online retailmarkt in 2012 met 19% is gegroeid. Met deze groei komen we op een bedrag van 311,6 miljard euro.

Reponsive?
Het is niet alleen belangrijk dat een webshop goed werkt op een pc of laptop, maar ook via mobiele apparaten te gebruiken is. Dit blijkt wel uit een onlangs gehouden onderzoek van Blauw Research. Hieruit blijkt dat 12% van het aantal internetorders in Nederland wordt geplaatst via een mobiel apparaat.
Tussen juli en december vorig jaar werd er in totaal 310 miljoen euro gekocht via een telefoon of tablet. U zou toch graag een deel van deze omzet uit uw webshop halen, niet?

Online aanwezigheid is in deze tijd dus belangrijker dan ooit. Maar hoe profileert u zich nou online? En wat is uw toegevoegde waarde? Wij brainstormen er graag met u over in een persoonlijk gesprek. Laat hier uw gegevens achter en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.