VacaturesContact0318 55 43 85
  • Blog
  • Actueel
  • Ben jij klaar voor last minute Valentijns aankopen?
12 februari 2018

Actueel

Ben jij klaar voor last minute Valentijns aankopen?

Woensdag is het Valentijnsdag, waarschijnlijk hebben de meeste bezoekers van jouw webshop hun verassingen en cadeautjes al in huis.

Maar heb jij dat nou ook? Dat gevoel van twijfel wanneer je afspreekt met je partner "niks te doen met Valentijn, omdat het onnodig en opgelegd is" Want stel nou dat de ander wel iets heeft gekocht, dan sta je straks met lege handen.

Dat gevoel bekruipt heel veel consumenten. In eerste instantie vinden ze het niks en dan slaat de twijfel toe. Dit zagen ze vorig jaar bij de bloemenbestelsite Fleurop. Toen heel veel consumenten boeketten op het allerlaatste moment bestelden. Ook webwinkel Bol.com zag vorig jaar vooral in de avond voor, en in de ochtend van 14 februari een enorme piek in het aantal online bestellingen. Hierbij werd ook heel veel gebruik gemaakt van de populaire bezorgopties ’vandaag bezorgd’ en ’vandaag ophalen’ De verwachting is dat ook dit jaar deze trend doorzet.

Maak je dus op voor een piek in de online bestellingen voor Valentijn. Zorg ervoor dat je webwinkel in orde is. Werkt je winkelwagen goed, heb je de juiste bezorg opties? Ben je zichtbaar online? Wil je antwoord op al deze vragen? Wij kunnen je helpen. Neem hier contact met ons op.