VacaturesContact0318 55 43 85
29 november 2016

Actueel

Black Friday gaat Cyber Monday inhalen

Volgens de eerste schattingen van Adobe Digital Insights bracht Cyber Monday bijna 3,36 miljard dollar op in Amerika. Daarmee verslaat het Black Friday dat net 2 procent minder opbracht.

Waar eerder een duidelijk verschil was te zien tussen Black Friday en Cyber Monday lijkt Black Friday een inhaalslag te gaan maken als we kijken naar de schattingen van Adobe.

Dit komt omdat online webshops niet meer wachten tot Cyber Monday om hun aanbiedingen te presenteren. De meeste webshops deden dat dit jaar ook op Black Friday. Experts verwachten ook dat Black Friday het volgend jaar gaat winnen van Cyber Monday. Want ook de online shoppers willen niet langer wachten op een specifieke dag om hun aankoop te doen.

Ook in Nederland waren veel webshops vrijdag al begonnen met kortingsdeals en aanbiedingen en lieten deze het hele weekend gelden tot en met Cyber Monday.

Wees er als webwinkelier op tijd bij volgend jaar. En zorg dat je kan mee profiteren van deze twee knotsgekke dagen vol kortingen.

Wil je weten hoe je met je webwinkel het hele jaar door kan profiteren van een stijgende omzet? Neem dan nu contact met ons op.