VacaturesContact0318 55 43 85
6 november 2017

Actueel

Doe jij al mee met Singles Day?

Aanstaande zaterdag, 11 november, is het Singles Day. Deze ’feestdag’ zorgt voor topdrukte in webshops. Ook jouw webshop kan mee profiteren van deze nieuwe hype!

Wat is Singles Day?

Singles Day is ooit in China begonnen als tegenreactie op Valentijnsdag. De ideale dag om jezelf eens flink te verwennen met speciale artikelen, speciale acties en natuurlijk speciale prijzen. Maar je hoeft hiervoor niet perse single te zijn.

In China is het een sport om tijdens Singles Day zoveel mogelijk speciale Singles Day aanbiedingen te bestellen. Dit lijdt tot een enorme toename aan omzet bij webshops zoals Alibaba, Gearbest, Ali Express en Banggood. Jij kunt met jouw Nederlandse webshop ook mee profiteren van dit succes. Steeds meer webshops spelen in op Singles Day, omdat steeds meer consumenten willen profiteren van enorme kortingen en lage prijzen.

Wil je weten hoe jij met jouw webshop kan mee profiteren van Singles Day en wil je dat jouw Singles Day aanbiedingen als eerste worden gevonden? Neem dan nu contact met ons op!