VacaturesContact0318 55 43 85
15 juni 2018

Actueel

Mannen vergeten Vaderdag

Vaderdag cadeau vergeten? Mannen shoppen in alle haast online.

De Nederlandse vrouw weet precies wanneer ze een leuk presentje moeten kopen voor Vaderdag en ook voor Moederdag. De mannelijke helft van de bevolking heeft dat wat minder goed in het geheugen staan. En wat doe je dan? Juist, je shopt nog snel even online voor die leuke stropdas, fles stevige drank of toch dat ene geurtje. Dit bleek uit een onlangs uitgevoerd onderzoek van Klarna. De Emotinal Shopping Index. Ongeveer 25% van alle ondervraagde heren vergeet wel eens Moeder- of Vaderdag, dit tegen 15% van de dames.

Hoe jonger je bent, hoe meer je vergeet.
In de leeftijdscategorie van 18 tot 25 jaar brengen zelfs 2 van de 5 jonge consumenten nog even snel een bezoek aan een webshop.

Toch best gek dat juist de mannen, tijdens deze speciale dagen voor hun ouders, vergeten om een aardig presentje te kopen. Zij zijn immers degene die juist het meeste online shoppen voor een ander.

Heb jij nou een webshop vol met leuke presentjes voor Vaderdag? Zorg dan dat je deze dagen zichtbaar bent voor al die last minute Vaderdag shoppers en zorg ervoor dat je de juiste betaal en bezorg opties in huis hebt. Zoals achteraf betalen en one day delivery. Wil je weten of jij wel zichtbaar bent voor je doelgroep? Of zie je juist een gat in de markt en wil je je eigen webshop beginnen? Neem dan nu contact met ons op!