12 maart 2021

Actueel

Nieuwe webshop voor detailhandel LIVE

12 maart 2021 - De 2e generatie webshop van Aangeenbrug is nu live. Na het daverende succes van de eerste versie (die we 6 jaar geleden ook ontwikkelden) smaakte het naar meer.

En met meer bedoelen we ook echt meer. De enorme orderstroom was bijna niet meer te handelen dus hebben we voor Aangeenbrug alles van A tot Z geautomatiseerd en gekoppeld aan de backoffice, in dit geval Multivers van Unit4.


"Voorraad, artikelen en orders zijn realtime gestroomlijnd waardoor we nu verder kunnen groeien".


Uitstekende vindbaarheid, razendsnelle webwinkel en heldere navigatie zijn enkele pijlers van het succes. Aangeenbrug is inmiddels actief op de internationale markt met verschillende webwinkels van Media Solutions en levert bijvoorbeeld ook broodmanden aan alle supermarkten.

Hoe start je een webwinkel niet alleen in Nederland maar ook in Europa? En hoe krijgt jouw webshop de beste user experience?
En hoe zorg je ervoor dat je jouw Nederlandse klanten vasthoudt? Wij zorgen ervoor dat jouw webwinkel kwalitatief en succesvol wordt in Nederland en in andere landen. Meer weten? Neem dan contact met ons op.