VacaturesContact0318 55 43 85
  • Blog
  • Actueel
  • Profiteer van Black Friday en Cyber Monday
24 november 2016

Actueel

Profiteer van Black Friday en Cyber Monday

Morgen is het zover Black Friday, de dag na Thanksgiving die traditioneel de aftrap van de kerst-aankopen aankondigt in Amerika.

Ook is dit de dag waarop heel veel bedrijven gaan stunten met grote kortingen. Dit fenomeen is enkele jaren geleden al overgewaaid naar Europa en ook in Nederland is dit een ware hype aan het worden. Op deze dagen kunnen wij als consument zowel online als offline profiteren van enorm hoge kortingen en knotsgekke aanbiedingen. Dit weekend vol kortingen eindigt met Cyber Monday. De drukste dag van het jaar voor webwinkels!

Waarom inspelen op Black Friday en Cyber Monday?
Door in te gaan spelen op Black Friday en Cyber Monday, kun je een enorme groep potentiële kopers bereiken waardoor je je omzet verhoogt.

Hoe speel je als webshop in op Black Friday en Cyber Monday?
Black Friday en Cyber Monday zijn unieke kansen om veel bezoekers te trekken en heel veel bestellingen binnen te krijgen die je omzet enorm verhogen. Maar hoe doe je dat? Grote Amerikaanse bedrijven die gevestigd zijn in Nederland weten dat wij als Nederlanders gek zijn op kortingen en spelen hierop in. Kijk bijvoorbeeld naar Nike en Apple.

Hier een aantal tips van ons:
- Kondig Black Friday en Cyber Monday aan op je webshop, via nieuwsbrieven en op social media. Bijvoorbeeld “Nog maar 14 dagen tot Black Friday! Houd onze website in de gaten en profiteer van te gekke kortingen tot wel 50%!"
- Promoot winacties en maak speciale aanbiedingen die alleen geldig zijn op Black Friday en Cyber Monday.
- Maak aparte landingspagina’s en werk met een aftelklok.
- Pas je Google Adwords advertenties aan om duurdere producten en je acties goed in beeld te brengen.
- En zorg voor een goede aftersales, en behoud je nieuwe klanten.

Wil je nog meer tips om als online ondernemer beter in te kunnen spelen op Black Friday en Cyber Monday en zo je omzet te verhogen? Neem dan nu contact met ons op!