Hoe verwerk je klantgegevens en betalingen.

Hoe verwerk je klantgegevens en betalingen.

Wanneer je online producten en of diensten verkoopt, dient je webwinkel te voldoen aan de Wet verkoop op afstand. Dit houdt in dat je als verkopende partij een informatieplicht heb en dat je klant binnen 14 dagen na ontvangst van het product het recht heeft om de koopovereenkomst te ontbinden.

Zorg ervoor dat je provider voldoende maatregelen heeft genomen zodat de server waar je website op draait voldoende beveiligd is. Media Solutions heeft haar beveiliging in iedergeval op orde. Wij bieden u niet alleen een super snelle webwinkel aan maar ook een die super veilig is. Onze software die gebruikt wordt voor bijvoorbeeld het afhandelen van formulieren of om te bestellen zijn uitgebreid getest op veiligheid.

Zorg er ook voor dat de betaling van producten in je webwinkel goed op orde is om fraude te voorkomen. Veilige betaalmethodes zijn o.a. iDEAL en PayPal. Media Solutions heeft een sterk partnership met Pay.nl voor al uw online betalingen. We hebben een optimale integratie voor uw webwinkel. Welk product of dienst u online ook aanbiedt, Media Solutions heeft met Pay.nl altijd een geschikte en veilige betaaloplossing.

Zorg ervoor dat je een beveiligde verbinding op alle pagina’s hebt en vooral op de pagina’s waar persoonsgegevens worden verwerkt, zoals formulieren, login pagina’s en alle stappen van het betaalproces. Wij kunnen je helpen met het verbeteren van deze processen en zorgen dat ze veilig zijn.

Zorg ervoor dat je inzicht hebt in de privacy risico’s van je producten en diensten. Voldoen deze aan de AVG wet?

Sluit je aan bij Thuiswinkel Waarborg. Zo wordt je jaarlijks beoordeeld en ontvang je een keurmerk. Met dit keurmerk vanThuiswinkel Waarborg straal je vertrouwen uit naar je klant en tijdens de certificering wordt je website gecheckt op veiligheidsrisico’s.

Wil je weten of jouw webwinkel veilig is? Neem dan nu contact met ons op.