VacaturesContact0318 55 43 85
14 april 2017

E-commerce

Last-minute marketing voor Pasen!

Nog een paar dagen en dan is het weer Pasen, een uitgelezen marketingkans voor je webshop!

Pasen, andere feestdagen, seizoenswisselingen en andere actualiteiten zijn perfect om je webwinkel in de spotlights te zetten.

Wanneer je op tijd bent kun je ervoor kiezen om een leuk persbericht of een paas advertentie te versturen met alle leuke voorjaarsacties uit jouw webwinkel. Wees wel op tijd want anders hebben de meeste magazines, dagbladen en kranten geen plaats meer voor nieuwe advertentie plaatsingen. Zorg er dus voor dat je in het begin van het nieuwe jaar een goede marketing planning hebt. Uiteraard kun je ook kiezen voor online publicaties op Spotta bijvoorbeeld. Dan kun je wat later je materiaal aanleveren.

Ook kun je via je een nieuwsbrief, blog op je website of diverse website acties jouw voorjaarsactie onder de aandacht brengen. Geef je nieuwsbrief een titel die nieuwsgierig maakt en de lezer triggert om verder te lezen. Maak in je webshop inspiratie pagina’s aan waar je werkt met thema’s zoals voorjaar en Pasen. Maak speciale kortingsacties of cadeautips voor het voorjaar en licht de producten uit die niet mogen ontbreken in een vrolijke voorjaarssfeer of aan het paasontbijt.

Last but not least, zet social media in!
Met social media kun je op elk gewenst moment van de dag een leuke voorjaars- of paasactie communiceren met jouw doelgroep! Het ideale middel om toch nog een graantje mee te kunnen pikken van de paasdagen.

Wees creatief en zorg dat je online communicatie bij jouw webshop en je doelgroep past!

Mocht je nu nog meer tips en tricks willen om je webshop nog beter onder de aandacht te brengen? Neem dan nu contact met ons op!