VacaturesContact0318 55 43 85
26 april 2018

E-commerce

Lig jij wakker van jouw webwinkel?

Uit onderzoek van SendCloud, een aanbieder van een verzendtool voor online retailers, blijkt dat menig webwinkelier wakker ligt van een gebrek aan bezoekers op zijn of haar webwinkel.

60 procent van alle 1172 ondervraagden vindt het aantrekken van bezoekers naar de webwinkel de grootste uitdaging. Andere uitdagingen blijken de groei op langere termijn en een efficiënte orderverwerking.

Verschil in uitdagingen
Wat opviel, is dat er een verschil is in de top vijf van uitdagingen, die afhankelijk is van de grootte van de webwinkel. Wanneer men ongeveer 5000 orders per maand heeft staat naast het aantrekken van traffic naar de website ook een efficiënte orderverwerking op nummer 2. Terwijl dit bij kleinere webwinkel niet hoger komt dan de vierde plek.

Andere uitdagingen zijn, winstgevend worden, en terugkerende kopers genereren.

Lig jij nou ook wakker door een van deze uitdagingen? Niet nodig, want kwalitatieve websites en succesvolle webwinkels maken is wat we doen. Kwalitatief betekend dat u uitstekend gevonden worden en dat uw webwinkel conversiegericht is, dus iets oplevert. Neem nu contact met ons op!