VacaturesContact0318 55 43 85
8 januari 2018

E-commerce

M-commerce ben jij er klaar voor?

We weten allemaal dat mobile commerce trending is. Iedereen heeft tegenwoordig wel een smartphone of een ander mobiel apparaat. Jaarlijks worden er 1,7 miljard smartphones verkocht. Wat doen we daar als consument nou eigenlijk mee? Steeds minder bellen en steeds meer online kopen. In 2017 was de groei van m-commerce twee keer zo groot als de groei van e-commerce.

Waarom shoppen we meer op mobiel?

Via je mobiel online shoppen is vaak veel handiger, simpeler en sneller dan online shoppen op je pc. Je hebt je smartphone snel bij de hand en vaak zijn er apps waarmee je online kan shoppen. Deze apps werken weer samen met een betaal app. Dit zorgt er in veel gevallen voor dat het betalen ook supersnel gaat. Verder kun je eenvoudig en snel inloggen met je eigen account en zijn de facturen simpel en overzichtelijk.

Zelfs de Product Director van Google Luke Wroblewski gaf het toe: “We bouwen het liefst websites voor desktops omdat ze sneller en groter zijn. Maar de desktops spelen steeds minder een grote rol. Binnenkort shopt bijna iedere consument online. Dus pas snel je website aan of verbeter je mobile design”.

Wij zorgen er altijd voor dat onze webshops en websites beschikken over de nieuwste technieken en dat ze geschikt zijn voor alle mobiele apparaten. Wil je weten of jouw webshop of website klaar is voor m-commerce? Neem dan contact met ons op!