VacaturesContact0318 55 43 85
11 september 2017

E-commerce

Online shoppen op 3 manieren efficiënter

Online shoppen, de één vind het ideaal de ander gaat liever de stad in, maar wat is nou beter voor het milieu, je portemonnee en de veiligheid, de feiten zijn er en ze liegen niet.

Online shoppen is op 3 manieren efficiënter. Het scheelt tijd, een gemiddelde bestelling online duurt 2 minuten en 45 seconden. Voor het kopen van een product in een winkel staat gemiddeld 13 minuten en 38 seconden. Ook scheelt het benzinegeld en/of parkeergeld en uiteraard CO2 uitstoot. Ook scheelt het jaarlijks 14,5 miljoen euro aan schade door verkeersongevallen.

De nieuwe generatie zal alleen nog maar meer online bestellen dit betekent dat de groei van online verkoop alleen nog maar zal stijgen. Media Solutions biedt je een gebruiksvriendelijke webshop waarmee je succesvol kunt zijn. Wij ontwikkelen je webshop zodat ook uw bedrijf klaar is voor de toekomst van het online winkelen.

Media Solutions helpt je niet alleen met de realisatie maar zorgt na oplevering dat je webshop hoog in google staat en je omzet blijft stijgen door onze commerciële aanpak.

Meer weten? Neem dan nu contact met ons op.