Pay Pal heeft beste kwartaal ooit.

Pay Pal heeft beste kwartaal ooit.

Het lijkt erop dat de coronacrisis aan PayPal voorbij gaat. Ook in het tweede kwartaal van dit jaar zijn er geen winstwaarschuwingen of afschrijvingen voor het online betaalplatform. Sterker nog consumenten kochten massaal op internet en zo verdiende PayPal flink. Niet alleen de totale omzet kwam uit op 5,3 miljard dollar en is daarmee wel 20% hoger dan vorig jaar, ook hielden ze een forse winst over! Zo’n 1,5 miljard dolar.

Beste kwartaal ooit
Bij PayPal zelf spreken ze over het beste kwartaal ooit! Door deze crisis zijn online betalingen nog meer belangrijk en essentieel geworden. Er werd niet alleen meer gekocht door bestaande klanten, er werd ook een record van meer dan 21 miljoen nieuwe accounts geopend.


PayPal verwacht dat ze nog wel even blijven profiteren van de corona crisis en heeft daardoor de verwachtingen omhooggegooid. PayPal verwacht dit jaar zelfs uit te komen op een kwart meer winst dan vorig jaar en een forse stijging van het aantal accounts tot 70 miljoen!

PayPal is hiermee ook gelijk een van de meest populaire online betaaloplossingen. Media Solutions heeft met Pay.nl een sterk partnerschap. Pay.nl biedt o.a. PayPal aan als een van de mogelijke betaaloplossingen voor jouw online bedrijf. Meer weten? Neem dan contact op met ons.