VacaturesContact0318 55 43 85
3 november 2017

E-commerce

Verdachte webshops worden harder aangepakt

Webshops die mogelijk hun klanten oplichten worden harder aangepakt door justitie. Aan de hand van meerdere aangiften schakelt de politie de betaaldiensten in en die kunnen het betaalverkeer van de webshop stopzetten, zodat niet nog meer klanten worden opgelicht.

Betrouwbare webshops hebben vaak het webshop keurmerk: Webwinkelkeur. Dit keurmerk krijgt een webshop niet zomaar. Hiervoor is bijvoorbeeld een SSL certificaat voor nodig.

Ook zijn er bepaalde regels waar de webshop aan moet voldoen. Wij bij Media Solutions zijn experts in het maken van webshops die voldoen aan alle eisen van webwinkelkeur en een veilige webwinkel. Laatst mocht de webshop van bouw-stunter.com mede dankzij ons design en SSL certificaat het webwinkelkeurmerk ontvangen.

Wanneer je jouw webshop bij Media Solutions laat realiseren heb je de zekerheid dat wij met al onze kennis jouw webshop webwinkelkeur proof maken!

Wil je meer weten over het webwinkel keurmerk of wil je een webshop die aan alle eisen voldoet? Neem dan nu contact met ons op!