VacaturesContact0318 55 43 85
9 mei 2018

Webdesign

3 belangrijke punten voor een goede website

Wat zijn sterke punten van een goede website? Waarmee geef je de bezoekers de beste eerste indruk en configureer je de meeste conversie?

1. Een goede, duidelijke homepage.
De homepage is vaak het eerst wat de bezoeker ziet. Dit betekent dat je gelijk de juiste indruk moet maken.
Dit doe je door de juiste beelden te gebruiken en weinig tekst. Deze tekst moet doeltreffend en pakkend zijn. De bezoeker moet in een opslag kunnen zien wat je bedrijf doet en waar het voor staat.

2. Over gaan tot actie.
Wanneer gaat een bezoeker over tot actie en zijn er wel genoeg mogelijkheden om over te gaan tot actie? Wil je iets verkopen of wil je de bezoeker zich laten inschrijven voor een nieuwsbrief? Dit doe je door op de juiste plekken buttons neer te zetten waardoor de klant altijd de mogelijk heeft om over te gaan tot actie.

3. Interne links
Elke website krijgt zo nu en dan een nieuwe pagina. Belangrijk is dan dat die pagina goed te bereiken is en je via die pagina ook weer linkjes hebt staan naar andere pagina’s. Ook vanaf oude naar nieuwe pagina’s verwijzen is belangrijk. Dit heeft een positieve invloed op je ranking in Google en je bezoeker kan altijd door blijven klikken i.p.v. vastlopen.

Wij bij Media Solutions zijn specialisten in het ontwikkelen van websites op maat. Wij doen wat de klant nodig heeft. Wil je meer weten of wil je een website op maat? Neem dan nu contact op!