VacaturesContact0318 55 43 85
18 september 2017

Webdesign

Is uw website mobiel vriendelijk?

Steeds minder mensen gebruiken laptops of computers om iets op te zoeken op het internet en maar liefst 36% van alle zoekresultaten vindt mobiel plaats. Dit zal in de toekomst alleen maar toenemen. Hoe vervelend is het dan als uw website niet mobiel vriendelijk is en bezoekers van uw website al wegdrukken zonder ook maar iets te hebben gelezen. Meer dan 66% van de bezoekers ergert zich aan niet mobiel vriendelijke websites.

Het is dus van groot belang dat uw website mobiel vriendelijk is en niet alleen voor bezoekers van uw website, maar ook voor Google. Google straft niet mobiel vriendelijke websites en zorgt ervoor dat uw bedrijf veel lager in de zoekresultaten te vinden is.

Media Solutions is altijd bezig met de nieuwste trends en functionaliteiten, zo ook op het gebied van mobiel vriendelijke websites. Onze designers ontwerpen uw website ook voor mobiel, zodat deze niet alleen geschikt is voor mobiel is, maar er ook nog eens goed uitziet.

Media Solutions ontwerpt en realiseert niet alleen uw website maar zorgt er na oplevering ook voor dat uw website hoog in Google staat.

Meer weten over mobiel vriendelijke websites? Neem dan nu contact met ons op.