VacaturesContact0318 55 43 85
Onze partners

Partners

Wij werken graag samen met gespecialiseerde bedrijven.

Onze partners

Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder. De afgelopen 15 jaar heeft Media Solutions waardevolle partnerships verworven met trouwe partners. Vertrouwen, betrokkenheid en openheid staan altijd centraal.

Google Partner

Google Partner

Als gecertificeerd Google Partner met meer dan 15 jaar ervaring met succesvolle Adwords campagnes is Media Solutions voor u de juiste partner voor Google Adwords.

Door jarenlange kwalitatieve samenwerking kunnen we snel en goed adviseren en u begeleiden naar een succesvolle campagne met meer conversies tegen lagere kosten.

Pay.nl

Pay.nl

Een sterk partnership voor al uw online betalingen. We hebben een optimale integratie voor uw webwinkel en uitstekende koppeling met al uw systemen.

Welk product of dienst u online ook aanbiedt, Media Solutions heeft met Pay.nl altijd een geschikte betaaloplossing.

SIDN

SIDN

SIDN beheert het .nl domein. Media Solutions is al meer dan 15 jaar partner van SIDN. Als hostingprovider hebben we inmiddels duizenden .nl domeinen in beheer.

De SIDN deelt haar kennis en biedt daarmee toegevoegde waarde aan een onbezorgd digitaal bestaan.

Afas

Afas

Als Afas Partner helpen wij AFAS-klanten al jaren naar een nog hoger niveau. We inventariseren uw automatiseringswensen en optimaliseren de online processen.

Media Solutions heeft een naadloze integratie met Afas Profit. Geavanceerde koppelingen met zowel webwinkels als diverse klant- en extranet systemen. We zijn als Afas partner in staat uw complete bedrijfsproces te optimaliseren.

Trustpilot

Trustpilot

Trustpilot biedt consumenten een plek om reviews te schrijven, te bekijken en te delen. Voor bedrijven beschikt het over diverse tools, waarmee zij hun ontvangen klantfeedback kunnen gebruiken voor het genereren van meer omzet.

Met het partnerschap helpen wij onze klanten met het verzamelen, beheren en delen van reviews via Trustpilot. Op deze manier helpen we je met het het creëren van een betrouwbaar merk. En wordt je gezien dankzij de sterrenscore in zoekmachines, advertenties en op social media.


Twinfield

Twinfield

Als de boekhouding van uw bedrijf draait op Twinfield dan biedt Media Solutions realtime of handmatige koppelingen om direct te synchroniseren met uw voorraad en facturen in uw webwinkel.

Accountview

Accountview

Met AccountView ontwikkelde Media Solutions diverse realtime koppelingen om bijvoorbeeld debiteuren, artikelen en orders vanuit een webwinkel realtime in Accountview te verwerken.

Ook ten aanzien van bijvoorbeeld uw actuele voorraad en up-to-date boekhouding is koppeling en automatisering een onmisbare schakel zodra u succesvol wordt met uw online business.

Bol.com

Bol.com

Wist u dat u vanuit de database van uw webwinkel direct producten kunt aanbieden op Bol.com? Media Solutions heeft ervaring met het realiseren van de verschillende benodigde productfeeds en koppelingen met Bol.com.

Bol.com is een van de sterkste retailmerken van Nederland en Media Solutions is trots op de samenwerking.