VacaturesContact0318 55 43 85

Actiewebsite voor Rabobank

Rabobank Vallei en Rijn is een stabiele en innovatieve bank die met stevige wortels in de samenleving staat. Deze Rabobank betreft de kernen Ede, Wageningen, Bennekom, Veenendaal, Rhenen en Achterberg. Ze zijn fysiek aanwezig met hun vestigingen en zijn daarnaast virtueel altijd dichtbij.

Op dit moment zijn er al vele mogelijkheden voor de klanten van de Rabobank om online hun zaken te regelen. Denk aan mobiel bankieren, betalen per sms enz. Rabobank Vallei en Rijn heeft een vooruitstrevende blik en wil haar klanten ook graag via het virtuele kanaal bedienen en benaderen.

Media Solutions is gevraagd een actiewebsite te ontwikkelen. De actiewebsite is door Media Solutions volledig grafisch en technisch ontwikkeld. Op deze manier kan Rabobank Vallei en Rijn zelf snel en eenvoudig wijzigingen doorvoeren. Zo brengt zij klantbenadering naar een hoger niveau en zal de interactie met de klanten vergroot worden.

Deze actiewebsite zal vooral voor commerciële doeleinden gebruikt worden zoals evenementen en campagnes. Daarnaast kunnen leden/klanten zich ook op dit platform aanmelden en meedoen met wedstrijdelementen.

Media Solutions heeft Rabobank Vallei en Rijn alvast een voorzetje gegeven door het evenement Vallei en Rijn Festijn te ontwerpen op de actiewebsite. Het concept van dit evenement is tot stand gekomen door beide partijen. Zo kon de genodigde zelf op het aanmeldformulier aangeven welke kledingstijl hij de voorkeur geeft en er kon een voorkeur aangegeven worden voor een bepaalde kleur. Rabobank Vallei en Rijn zou hier dan tijdens het evenement op inhaken door de cocktails die kleur te geven. Vandaar ook de slogan ‘The Personal Touch’.