Project: Hélène V.

Internationale groothandelInternationale groothandel CosmeticaCosmetica België, BeerselBelgië, Beersel
Responsive

Op maat, smart en uniek

Van B2C website tot online portaal voor dealers, allemaal verbonden met 1 centrale database.

Afas Koppeling
Afas Koppeling

Efficiënte integratie

Alle bedrijfsprocessen die nodig zijn om uitstekend te werken en communiceren met klanten zijn volledig geautomatiseerd en digitaal gestroomlijnd. Uitgangspunt is centraal en enkelvoudig beheer van data op 1 plek vanuit Afas Profit.

Highlights: online bestellen voor dealers achter een inlog (met actuele prijzen, houdbaarheidsdata, correcte afleveradressen), automatische order- en voorraadverwerking, productweergave op zowel dealerportaal als website. Je zou kunnen zeggen dat we een maatwerk schil hebben gelegd over de data van Afas Profit.

Webdesign & development

Visueel sterk en Conversiegericht

Merken herkenbaar gepresenteerd. Informatie gebundeld op diverse interesse niveaus en aandacht voor intuïtieve navigatie. De complexe materie van Vitamine A is nu begrijpelijk.

Visueel sterk en Conversiegericht

Gebruiker op Nr. 1

Zo gebruiksvriendelijk dat in de eerste 5 maanden ruim 85% van de klanten van Hélène V in de Benelux al online bestelt.

Dealerportaal

Uniek dealerportaal

Één stabiele en razendsnelle omgeving waar de klant zich écht klant voelt.

Realtime worden bestellingen vanuit het portaal verwerkt in Afas Profit. Automatische pakbon en factuur. Alles direct op volgorde van het magazijn.

Zodra er een aanpassing is in een product of debiteur staat dat direct in alle systemen hetzelfde zonder menselijke tussenkomst. Klanten hebben altijd een actueel overzicht van orders, facturen en openstaande posten. Daarnaast een uniek spaarsysteem voor gratis producten, gekoppeld aan klant en omzet.

Per klant verschillend welke merken er besteld mogen worden. De rest is dan uiteraard automatisch onzichtbaar.

Animatie

Inventieve uitleg animaties

Eenvoud maakt duidelijk. Voor elk proces en elke taal een duidelijke animatie.

Op deze manier bereik je het snelste het gewenste resultaat: zoveel mogelijk klanten gebruik laten maken van het portaal. Zo min mogelijk vragen.

Technische highlights

Voortschrijdend inzicht, technische kennis en veel actieve brainstoms met de klant hebben geleid tot harmonie in commercie en automatisering op alle fronten.

Afas Profit

Geautomatiseerde orderflow met Afas Profit

"Niet kunnen bestaat niet" als motto bij de developers heeft geleid tot een razendsnelle verwerking van de orders. Realtime inschieten en efficiënt verwerken van alle processen tijdens en na het ordertraject.

De maatwerk techniek onder de motorkap, de gebruiker centraal.

Eeigen beheer in AfasEeigen beheer in Afas Altijd orders inzienAltijd orders inzien Alle producten in uw eigen shopAlle producten in uw eigen shop
Beeldbank

Beeldbank voor alle dealers

Hoge resolutie productfoto's en marketing materiaal. Beschikbaar, overal ter wereld. Altijd de nieuwste versie. Eenduidige branding naar buiten. Gekoppeld aan Afas Profit.

Beeldbank voor alle dealers
Skin Academy

Innovatief cursus systeem Skin Academy

Eenvoudig en snel aanmelden voor een training. A-B-C en parent-child logica in cursusschema. Online behaalde certificaten downloaden. Alles geautomatiseerd en gecentraliseerd voor zo veel mogelijk efficiëntie.