VacaturesContact0318 55 43 85

De juiste uitstraling voor bouwbedrijf Valleibouw

Iedereen weet dat 2010 voor de meeste bouwbedrijven economisch gezien geen goed jaar is. Projecten staan on hold en investeerders wachten het juiste moment rustig af. Op dat moment kun je 2 dingen doen: 1. rustig afwachten en inkrimpen of zorgen dat je door opvallende communicatie opvalt en toch de mooie bouwprojecten naar je toetrekt.

Valleibouw uit webdesign Veenendaal koos voor optie 2 en ging samen met Media Solutions aan de slag met een creatief marketingtraject. Letterlijk de onderste steen kwam boven en alles is compleet op z’n kop gezet. Tot in de kleinste details is alles op elkaar afgestemd. De oude kleurstellingen en vormen van 34 jaar geleden zijn van het toneel verdwenen en hebben plaats gemaakt voor spetterende corporate id. Van huisstijl, logo en drukwerk tot het complete wagenpark en niet te vergeten het eigentijdse webdesign waar de bouwwerken van Valleibouw optimaal tot zijn recht komen.

Directeur Hanno van Veldhuizen: "We denken nu marketinggericht en dat is een grote stap vooruit als bouwbedrijf. Ieder z’n vak, Een marketinggedachte overbrengen en uitvoeren met de juiste creatieve aanpak, dat kun je het beste aan Media Solutions overlaten".

Valleibouw gaat voor kwaliteit van a tot z en bereikt nu de juiste doelgroep.

Bezoek www.valleibouw.nl of bekijk andere cases