VacaturesContact0318 55 43 85

Effectieve full-service marketing aanpak

In het Veluwse en bosrijke Putten vindt u Country Life Style, een gevestigde naam met bekendheid tot in alle uithoeken van het land. Country Life Style is dé specialist in landelijk wonen en slapen. De sfeerbeleving van seizoen en lifestyle is doorgevoerd in alle communicatie uitingen en in de 5000 vierkante meter grote winkel.

Country Life Style biedt exclusief interieur op maat in een ambiance van sfeer en rust. Diverse landelijke stijlen en combinaties, de nieuwste trend op woongebied is aanwezig.

Media Solutions is al jaren de vaste communicatieadviseur en sparringpartner van Country Life Style. Streven naar perfectie in alle media uitingen en presenteren van de juiste uitstraling zodat de doelgroep optimaal bediend wordt. Zo luidde de opdracht.

De sfeerbeleving van de lifestyle winkel is gecombineerd met seizoen en warme, landelijke en ambachtelijke sfeer. Dit is tot in detail doorgevoerd in alle communicatievormen. Sprekende beelden, streven naar perfectie in alle media en presenteren van de juiste uitstraling zodat de doelgroep optimaal bediend wordt vormen de basis.


Een ongekende vrijheid, ongeremde mogelijkheden voor het creatieve en technische team. Het heeft geleid tot een unieke website en webwinkel gecombineerd sprekende fotografie, social media en stijlvolle advertenties in kranten en magazines. Samengevat als: effectieve fullservice aanpak.

Bezoek www.countrylifestyle.nl of bekijk andere cases