VacaturesContact0318 55 43 85

Huisstijl & webshop ontwerp Delicatesse.nl

De uitdaging

De eerste indruk, die kun je maar een keer weggeven!
Dat is voor Delicatesse.nl de reden om voor een huisstijl ontwerp te kiezen van Media Solutions.

Delicatessen op hoog niveau is het thema. Een exclusieve huisstijl maken en een webwinkel opleveren met een groot assortiment bijzondere wijnen is de opdracht.

De oplossing

Het creatieve team van Media Solutions gaf vorm aan deze huisstijl en kwam met een kwalitatief hoogstaand logo ontwerp en borduurde verder door op de exclusieve huisstijl. Kleuradvies en papierkeuze waren in dit traject enorm belangrijk. Een natuurlijke inspiratie zorgde bij deze huisstijl voor het passende papier.

Smaakvolle webwinkel
De webwinkel is voorzien van een uitrollende landkaart zodat een klant direct kan zoeken naar een wijn uit zijn favoriet land en streek.
Voor het overzicht en gebruiksvriendelijkheid van de website hebben we de producten ook voorzien van een smaaklabel. Zo associëren bezoekers de kleur met de smaak en scannen direct wat ze zoeken. Delicatesse.nl is voorzien van een CMS systeem waarbij deze labels met de producten eenvoudig beheerd kunnen worden evenals de bezorgkosten van een kistje wijn of wijnfles apart. Zodat in het winkelwagentje de juiste bezorgkosten berekend worden.

Het resultaat

Een exclusief huisstijl ontwerp straalt klasse uit, spreekt de juiste doelgroep aan en laat de juiste indruk achter! Een goede webshop is herkenbaar door de huisstijl, overzichtelijk in het aanbod en gebruiksvriendelijk voor de bezoeker en ook in het bijwerken ’achter de schermen’.

Complimenten voor Media Solutions, ik krijg enorm goeie reacties!