VacaturesContact0318 55 43 85

Nieuwe identiteit voor Gerlag & Gerlag

In een tijd dat links en rechts meubelfabrikanten omvallen en merken instorten en geen aandacht krijgen heeft Gerlag & Gerlag gekozen voor de juiste investering.

Ze heeft haar nieuwe en ware identiteit laten ontwerpen door Media Solutions en is op alle fronten een nieuwe weg ingeslagen voor nieuwe business.

De marketeer van Media Solutions adviseerde, de Art director en het creatieve team creëerde. Een nieuwe stijl, een identiteit die staat als een huis en uitstraalt wat het merk uit moet stralen. Het product op de juiste manier neergezet, de juiste sfeerbeleving voor het hele concept.

De komende maanden wordt er keihard gewerkt aan de uitbouw van Gerlag en Gerlag. Een nieuwe beursstand, advertenties in passende magazines zoals "Landelijk wonen in stijl", een inspirerende website, inlog voor de dealers met alle specifieke productinformatie en nog veel meer...

Directeur Gerlag Senior: "Het is uniek wat er neergezet is door Media Solutions in zo’n korte tijd. De uitstraling en klasse die onze nieuwe identiteit uitstraalt is fenomenaal en passend bij onze visie. Ik waardeer jullie praktische no nonsense aanpak; beginnen bij het begin en niet met allerlei wazige ideeën komen die niet uitvoerbaar zijn. Grote klasse! Hier wordt ik echt stil van..."