VacaturesContact0318 55 43 85

Webdesign en CMS voor Van Boordt Lederwaren

De uitdaging

Van Boordt is een begrip in Veenendaal en de status van lederwarenspecialist is welverdiend.

De herkenbaarheid van huisstijl/website en winkel was ver te zoeken in het oude webdesign en het aanbod werd nauwelijks bijgewerkt omdat daar geen handig CMS systeem voor bestond. Kortom: de vorige website van deze winkel was niet meer van deze tijd. Aan ons de taak daar iets aan te doen!

De oplossing

Oriënteren gebeurt meestal online. De onmisbare schakel om klanten te werven is vindbaarheid en zichtbaarheid. Niet vindbaar zijn op het internet is dan ondenkbaar en een gemiste kans. Wel aanwezig zijn maar niet met een actueel aanbod of een niet aantrekkelijke website wordt al gauw afgeschreven als amateuristisch en dus ‘niet leuk genoeg’.

De oplossing is gezocht in de uitstraling van de winkel, het aanbod en de manier waarop dat gepresenteerd wordt in de winkel.

Het resultaat

De website is zo aantrekkelijk en origineel mogelijk gemaakt én dichtbij de uitstraling bij Van Boordt gehouden waardoor de website tijdlozer wordt en langer mee kan gaan. De website bevat een handig cms.

Uiteraard hebben wij daarbij ook de fotografie verzorgd in de winkel en de teksten om alles in één lijn te houden en de kwaliteit van het nieuwe webdesign te waarborgen.